Nummernummers automatisch corrigeren in iTunes

Je hebt eindelijk al je muziek in iTunes gebracht en hebt een heel behoorlijk (zeer enorm) assortiment aan muziek. Je bent echter niet extreem tevreden met de staat van je iTunes, want de dingen zijn door alle accounts erg chaotisch en slordig. Dingen zijn echt in de war! Het serieuze probleem is dat in veel van je muziek deuntnamen en andere belangrijke gegevens ontbreken die belangrijk zijn om te beseffen waarop je afstemt. U moet dit probleem echt hebben opgelost en al uw nummers hebben de echte gegevens en geen duidelijke gegevens. De melodieën lijken allemaal te zijn ‘gestript’ in hun huidige status zonder de significante gegevens. Nou, je hebt ervoor gekozen om te beginnen met het toevoegen van namen en gegevens aan de muziek in je iTunes-assortiment, maar je hebt begrepen dat het je een belachelijk lange tijd zal kosten.

Zoals dagen en weken wanneer je een vierde van je assortiment bereikt. Je hebt echt niet de mogelijkheid om daar gewoon te blijven en gegevens toe te voegen aan elk nummer in je iTunes-assortiment. Deze oplossing zal u zorgen baren en u heeft de voorkeur aan activiteiten boven dit. Vooral als je de kans hebt dat je zoveel muziek hebt als ik. Ik heb 100.000 duizend mp3’s en waarschijnlijk is 55% van mijn melodieën anoniem en met ontbrekende gegevens. Ze staan ​​in mijn iTunes als Track 01, Track 05, Track 09, enz. Niet wat ik leuk vind om aan een melodie te denken. Ik herken graag waar ik op afstem. Ongeacht of je 50.000 duizend mp3’s hebt, het zal enige investering vergen om met de hand de juiste melodiedata aan alle melodieën toe te voegen. Het is gewoon niet haalbaar!

Hoe het ook zij, u moet echt de juiste muziek- en melodiegegevens bij uw muziek hebben. Je synchroniseert je muziek met je iPhone en iPod, maar het totaal van wat je hebt is donkere muzieknootfoto’s op je iPhone en iPod en geen tracknamen of deuntjes en verzamel vakmansgegevens. Dat is gewoon niet genoeg voor je. Je hebt meer nodig! Je moet herkennen waar je op afstemt, wat de naam van de melodie is, de naam van de collectie is, de collectie verspreid. Je hebt al die gegevens nodig die het niet bij je hebben, ronduit klote! U moet dit probleem oplossen en u moet het vervolgens oplossen. Je hebt gewoon niet de mogelijkheid om te zitten en alles zelf te doen. De verklaring dat dit is gebeurd, is omdat je geliefden je veel muziek gaven en je ze allemaal naar iTunes bracht zonder legitieme gegevens aan alle muziek bij te dragen. Je hebt dus waarschijnlijk de helft van je muziek zonder data. Het is een echte sleur, maar het kan worden hersteld.

Dus je raakt gewoon overdreven geïrriteerd door deze buitengewone muziek zonder gegevens over hen. Je moet meer te weten komen over deze muziek en misschien ontdekken wat deze groepen en artiesten nog meer hebben gedaan, zodat je meer van die groepen en artiesten kunt kopen en een grotere hoeveelheid van hun muziek aan je iTunes kunt toevoegen. Je hebt je bibliotheek nodig om te ontwikkelen, maar er is simpelweg geen methode om te ontdekken wat en wie deze groepsmelodieën zijn.

Wat je echt nodig hebt en nodig hebt, is een geweldig apparaat om dit te hernoemen en als gevolg daarvan namen aan je nummers toe te voegen. Je moet het gewoon instellen en vertrekken en terugkeren met je iTunes gefixeerd en samengesteld op de manier waarop je het nodig hebt! U hebt iets nodig dat alle juiste melodiegegevens voor uw iTunes-bibliotheek bevat. Dus als je je muziek synchroniseert met je iPod of iPhone, heb je de juiste gegevens bij je. Je kunt naar boven draaien en aantekeningen ontdekken en retourneren om later te komen en kiezen dat je meer van die artiest moet onderzoeken en kopen.

Ik denk dat dit nu de ideale gelegenheid is voor een ongelooflijk apparaat om dit probleem op te lossen. Je bent in karma, er is die betoveringsprogrammering die je op je pc kunt introduceren met je iTunes en het op natuurlijke wijze kunt uitvoeren en laat het zijn ding doen om dit verdomde probleem op te lossen. Als je het laat draaien, doet het een heleboel coole verbeteringen en veranderingen in overeenstemming met je deuntjes. Het repareert melodienamen op natuurlijke wijze in je iTunes. Je zult zo blij zijn zodra je dit betoveringsprogramma in je iTunes hebt uitgevoerd. Je zult uitzonderlijk opgewekt zijn. Denk gewoon na als je het eenmaal hebt uitgevoerd en het lost al die moeilijke deuntjes op en daarna synchroniseer je je iPhone en bovendien iPod. Je zult versteld staan ​​van alle coole, juiste informatie op je iPod / iPhone. Daar bovenop krijg je de prachtige collectie spreads om mee te nemen. Wat is een geweldig muziekassortiment zonder de verbazingwekkende collectie verspreid kunstwerk? Los het nu zo moeilijk op en u zult zeer tevreden zijn met uw iTunes-muziekassortiment.